Välkommen till oss på Rämmens Kursgård

Kurs! Augusti 2024! upptäck-dig-själv-inom mediumskap-augusti-2024

Kurs i Augusti 2024! Upptäck dig själv inom mediumskap

UPPTÄCK DIG SJÄLV INOM MEDIUMSKAP!

En unik kursvecka att utveckla dina mediala, andliga och tekniska färdigheter.

Den här kursen hjälper dig att öka både ditt professionella mediumskap och ditt dagliga liv.

Den har skapats för att hjälpa dig att utvecklas inom mediumskap, oavsett om det är för offentliga demonstrationer eller privata konsultationer.

Det kommer också att inkludera andra mentala mediumskapsdiscipliner som transmediumskap och healingmediumskap, för att hjälpa dig att
bättre förstå hur energierna inom de olika mentala mediumskapsövningarna påverkar dig och hur ditt mediumskap utvecklas.

Denna kurs är en fantastisk resurs även till livet som helhet. En otrolig vecka med massor av övningar och med seminarier som är fulla av information från oss och från ditt inre.

Arrangör: Rämmens Kursgård som tillhör Maria och Börje Svärd som genom sin passion för magi, andlighet, healing och mediumskap startade kursgården.
Innehåll: Kursen har en tydlig struktur och målmedvetenhet. Veckan har seminarier, praktiska övningar och tid för frågor och svar. Dagarna börjar och slutar med guidade inre resor så att du kan landa i det du är med om.
Lördag: Förmiddag har elever som aldrig provat medial demonstration i grupp möjlighet att träna inför klassen. Elever som är redo för offentlig demonstration arbetar tillsammans med lärare. Publiken är elever och besökare som kommer utifrån. Arrangemanget är som en
engelsk ”Andlig afton”. Offentlig demonstration med bevisförande mediumskap och budskap från nära och kära och offentliga tal kl. 15.00. till ca 16.30
Lördag kväll: en liten avslutning på veckan "fest" på kvällen för alla deltagare och tid för att dela erfarenheter om veckans upplevelser.
Söndag: Frågor och svar och summering av veckans ämnen om mediumskap. Intygs-certifikat till dig, på vad du arbetat med i veckan och ditt deltagande.
Datum och tider: En vecka 11-18 augusti 2024
Söndag 11:e 14-16 öppet hus för familj och närmaste vänner till eleverna
Söndag 11:e kl 17:00-19:00. Kursen börjar
Måndag – Lördag kl 9.30-20.00.
Söndag 18 augusti 9.30-13.00
Efter kursen kl 14-17, finns det möjlighet att boka privat sittning för Martin, AC och Maria, samt att du kan boka dig för healing hos Börje.
Deltagande: Alla nivåer (dina individuella behov inom din utveckling kommer att tillgodoses då vi tar reda på var du befinner dig i ditt mediumskap och vad du vill få ut av kursen).
Så bokar du: När du bokar dig sänds full information i ditt välkomstbrev.
Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Telefon: 0732344010
Hemsida: www.rammenskursgard.se
Rämmen Kursgård skickar dig all information och faktura på anmälningsavgiften på 950 kr. När det är betalt är din plats säkrad. (Det är en administrationskostnad så ingen återbetalning är möjlig, återbetalning sker endast om arrangören ställer in kursen). Priset för kursen är 7500kr och är utöver anmälningskostnaden. I priset ingår
kursen, intyget, övernattning, och tre måltider samt fika varje dag. (Enskilt rum kostar extra).
Delbetalning före kursstart finns vid behov och görs i samråd med Maria och Börje. Betalas hela beloppet för kursen samtidigt som anmälningsavgiften ges 200kr i rabatt.

Lärare & Handledare:

Minister Martin Colclough               
I Storbritannien har Martin sitt företag TSFellowship (Training). Det är en utbildningsorganisation som ger studenter yrkeskvalifikationer som
utvecklar sitt mediumskap, att tala inför publik, transmediumskap, helande mediumskap och ministerskap inom sitt eget trossystem. Han har kvalifikationer inom alla mediumskapsdiscipliner inklusive att tala inför publik.
Han har skrivit flera böcker och massor av utbildningsmaterial genom åren inom sin profession.
Martins hemsida:
www.tsfellowship.co.uk

AnnCatrin Pettersson                         
AnnCatrin har sitt företag Hälsa & Inspiration L. HB Här har hon Ariom® Akademin och Frifararen®.
Hon arbetar med studenter och privata bokningar för att hjälpa människor att öka sina färdigheter i livet och att läka sig själva.
Hon håller föredrag och seminarier på sina områden och skriver på kurser och utbildningar.
Mer information finns på hennes Hemsida: www.frifararen.one
Telefon: 0739 34 41 00
Mejl: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

TS-Fellowship Training & Ariom Akademin i samarbete med dig

Mediumskap och andlig kontakt är fantastiskt roligt och det ger också ökad kännedom om dina egna kvalitéer och talanger som du vecklar ut inifrån.
Tillsammans har Martin och AnnCatrin över femtio års erfarenhet av andliga discipliner. AnnCatrin har studerat energier, medvetandet och de mänskliga sinnena i över 30 år. Hon är diplomerad i Rapid Transformational Therapy (RTT), Hypnoterapi, Suggestions-terapi och Tidigare livsterapi, Multidimensionell psykologi och klärvoajanta konsultationer samt Kosmisk Avancerad Meditationsteknik. Hon har också en 2årig Högskoleutbildning i Hälsocoachning.
Båda lärarna har studerat mediumskap på olika platser, inklusive Arthur Findlay College, där Martin var handledare i sju år.
AnnCatrin kommer att använda sin stora kunskap om alternativa terapier för att förklara för dig som medium, hur psykologi, medvetandet och sinnena spelar en roll samt att, dela med sig av sin erfarenhet av mediumskap.
Martin har undervisat över hela världen och är skicklig på att arbeta med människor som talar olika språk genom tolkar och anser att mediumskap bör avnjutas och hållas enkelt.
Båda lärarna vill att du ska njuta av kursen, och de hoppas att du kommer att delta med entusiasm och ett öppet sinne, vara beredd att prova nya färdigheter och förhoppningsvis dela med dig av dina kunskaper, samtidigt som du arbetar i en omtänksam och bejakande miljö.
När du bokar dig och anmälningsavgiften är lagd kommer AnnCatrin boka en tid med dig där ni samtalar om vad du vill ha ut av kursen och vart du står i ämnet mediumskap. Allt för att du som individ ska få ut maximalt av våran kurs.