Direkt till olika kategorier med bloggar
Inställd Healingkurs i Maj

Inställd Healingkurs i Maj

Inställd för få deltagare
Andlig healing (diplomeringskurs)
 
Utbildningen är i tre steg under 7 mån ca. 
Förkunskaper: Grundutbildning i meditation, intuition och andlig utveckling, eller motsvarande.
 
TÄNK PÅ att skicka ett mail till mig www.abcoaching.se om du vill veta mer eller är intresserad av kursen. 
 
Det här är en kurs där vi kommer att jobba både teoretiskt och praktiskt. Den innehåller bl a färgerna och hur de påverkar oss, chakrana: var de finns på kroppen, hur de arbetar, hur vi kan jobba med dem och balansera dem på olika sätt, vi diskuterar hur det kommer sig att healing fungerar, vad innebär kvacksalverilagen och framför allt skall vi ha kul och öva, öva, öva! :-)
 
Vi pratar också om etik och moral, ni får lära er polaritetshealing och auran med de olika eteriska kropparna och ni kommer att ha en hel del eget arbete i tiden mellan stegen. Ni får lära er både kontakthealing och distanshealing samt, nästan det allra viktigaste; att ge healing till er själva.
 
Healingen ni får lära er kallas andlig/spirituell healing, dvs ni jobbar bara som ett redskap för energier utifrån. Då använder ni aldrig er egen energi, den kan ni behöva till annat! :-) 
 
Jag kan utlova en rolig och spännande kurs som även innehåller en hel del personlig och andlig utveckling, vare sig vi vill eller inte ;-)
 
Kurstider: 
Steg 1:  11-12 maj 2024 kl 10.00 – 17.00 ca
Sista anmälan: 22 april
Steg 2 och 3 bokar vi tillsammans i gruppen.
 
Pris:  3700:- per steg inkl 600 kr i anmälningsavgift, vid minst 6 anmälda. Frukost, fika, mat och logi ingår. Om du vill så får du dela upp avgiften. 
 
För att få diplom måste alla tre steg genomföras, inkl arbete mellan träffarna samt teoretiskt och praktiskt prov. Läs mer om anmälningsförfarande mm på www.abcoaching.se
 
Kursledare är Åsa Bergman, internationellt certifierad healer genom Iris Hall med mer än 25 års erfarenhet. Du kan läsa mer om mig på hemsidan.
Välkomna! Åsa <3

Dela gärna sidan. Sharing is caring.

Relaterade Inlägg